Artiesten in de startblokken voor vierde editie Feanster Music Night

De hitlijsten is van A tot Z gereed, de artiesten kennen hun programma en zijn er druk mee in de weer; de vierde editie van de Feanster Music Night staat in de steigers voor zaterdag 5 oktober. Zanger Peter van Dekken, zangeres Jayden en het duo Marcenté zien ook uit naar dit meezing-evenement in De Flambou in Surhuisterveen.

Far Beyond

Wat voor muziek er gespeeld wordt tijdens dit muziekspektakel, daar worden geen meedelingen over gedaan. Wie de muziek gaat spelen is algemeen bekend. “Zoals al eerder aangekondigd is de muziekgroep Far Beyond – die het geweldig vindt om te spelen op het podium van de Feanster Music Night – zowel in het hoofdprogramma als tijdens de afterparty te zien en te horen.

Peter van Dekken

Daarnaast geven zanger Peter van Dekken, zangeres Jayden en het duo Marcanté acte de présence op de Feanster bühne. Zanger Sije Veenstra – hij was vorige jaar een van de toppers in het programma – begeleidde Peter dusdanig dat ’ie meer en meer bekendheid kreeg en steeds vaker in de regio werd genodigd om aan feesten en partijen zijn bijdrage te leveren.

Jayden

De allround zangeres Jayden zingt al sinds de basisschool wordt tegenwoordig enthousiast ontvangen door radio en tv. Haar hart ligt vooral bij het engelstalige nummers het haar repertoire van country, rock, pop tot een vleugje Nederlandstalig. Ook voor bekende meezingers en een intieme setting met rustige liedjes draait Jayden haar hand niet om.

Jan Karst Nauta is ook geen onbekende op het podium van de Feanster Music Night. Al meerdere malen vulde hij hier de muziek aan als gitarist. Samen met zangeres Marjo heeft hij ook wel elders opgetreden. Inmiddels heeft dit gitaar- en zangduo zichzelf een naam toebedeeld en worden de schijnwerpers op zaterdag 5 oktober twee nummers volledig op hen gericht.

“Het belooft weer een geweldig programma te worden”, blikt muzikaal begeleider Dries Woudstra vooruit. Hij versterkt sinds vorig jaar de organisatie en heeft inmiddels zijn plekje wel gevonden in het team. “Er zit een geweldige chemie onder de muzikanten en ik vind het fantastisch dat ik daar wat mee mag sleutelen.

De kaartverkoop voor het meezing-evenement is inmiddels van start gegaan. Vanaf dit weekendzijn toegangskaarten verkrijgbaar bij Albert Heijn, Bakker Bart en EP Pool. “In noflik jûntsje nei muzyk lústerje en hearlik meidwaan”, zo nodigt Oebele Visser zijn publiek. “Mar der hoecht neat, lekker genietsje mei fansels ek.” 

Scroll naar boven