Medewerkers bedankt met muzikale afterparty

Bijna vier weken na de uiterst succesvolle derde editie van de Feanster Music Night, was er voor de muzikanten en vrijwilligers van het muziekevenement een muzikale afterparty. In de eerste plaats is dit feestje bedoeld als dank voor de inzet van het festival, maar ook om terug te blikken, ervaringen uit te wisselen en alweer vooruit te kijken naar een vierde editie. Zo’n dertig medewerkers genoten in De Lantearne van een hapje, een drankje en natuurlijk een leuk stukje muziek.

“In fjirde edysje komt der seker”, durfde voorzitter Jan Lammers van de stichting Feanster Music Night al wel zeggen. Luisterend naar de ideeën die tijdens de party alweer kwamen opborrelen en het enthousiasme van de medewerkers weet hij zich verzekerd van een vervolg. Die blijft laagdrempelig belooft hij. “Wy leverje graach foar eltsenien infantastyske muzikalejûn foar in bytsje jild.”

Samen zingen, samen luisteren, samen swingen en genieten van muziek. Dat is toch wel dé omschrijving van de ‘mienskip’ die de Feanster Music Night oplevert. Het evenement van meezingen met hedendaagse popmuziek begeleid op kerkorgel, vleugel in combinatie met slagwerk, gitaar en koperinstrumenten werd in 2016 in Surhuisterveen geïntroduceerd en oogst nog steeds veel succes. 


Scroll naar boven