Artiesten en band klaar voor Feanster Music Night

Met nog een paar dagen te gaan, staan de artiesten en band van de Feanster Music Night te trappelen om hun nummers uit te voeren. De vijfde editie van het meezingfestival wordt opnieuw bijzonder. “We blikken terug op de eerdere edities en spelen de mooiste nummers hiervan nogmaals”, aldus musicmaster Dries Woudstra. “Maar we hebben ook enkele schitterende nieuwe liederen op het programma staan.”

“Het wordt wel weer eens tijd voor een avondje uit”, zo kent de organisatie van de Feanster Music Night de wens van het publiek. “Even alle problematiek van de wereld aan de kant zetten en op een eenvoudige manier genieten van muziek.” Dat kan door mee te zingen met hedendaagse popmuziek begeleid op afwisselend onder meer kerkorgel, keyboard in combinatie met slagwerk, gitaar en koperinstrumenten.

Door de steeds maar wijzigende regelgeving rondom corona was het lange tijd erg spannend of de Feanster Music Night wel doorgang kon vinden en zo ja, in welke vorm dan wel. “We zijn blij dat we de knoop hebben doorgehakt en het festival op zaterdag 9 oktober plaatsvindt. Omdat we de afterparty om 0:00 moeten afsluiten, begint het meezingfestival dit jaar om half acht.

De zaal is open vanaf half zeven. Na de check van het coronatoegangsbewijs kunnen alle remmen los en mogen we meezingen, meedeinen en volop genieten. Kaarten zijn zo lang de voorraad strekt verkrijgbaar bij EP Pool, Albert Heijn en Bakker Bart. “Kom het talent uit de regio versterken en zing mee!”, zo nodigt de musicmaster zijn publiek. “Wij zijn er klaar voor.”

Scroll naar boven