Johan Timersma is nog steeds blij dat hij Feanster Music Night handen en voeten mag geven

Nog steeds is Johan Timersma blij dat hij deel mag uitmaken van een muziekevenement waarvan hijzelf aan de wieg heeft gestaan. “Nadat het idee voor de Feanster Music Night was geboren, moesten er nog poppetjes worden gevonden om het evenement vorm te geven”, herinnert hij zich. “Geweldig dat ik het festival samen met enkele muziekvrienden nog steeds handen en voeten mag geven.

Hij kijkt uit naar de uitvoering van de vijfde editie van de Feanster Music Night. Hij vindt het straks echter ook wel weer prima wanneer al de drukte rond repetities en vergadering weer voorbij is.
“Het slurpt echt veel tijd”, zo heeft Timersma inmiddels wel geleerd, maar hij krijgt ook veel energie door het maken van muziek.

Timersma bespeelt het kerkorgel, een keyboard en bovendien hanteert hij bij diverse liederen ook nog eens de microfoon. Naast deze belangrijke muzikale rol in het evenement van zaterdag 9 oktober is hij secretaris van de organisatie. “De ketting is echter zo sterk als de zwakste schakel en iedereen binnen ons team is dan ook even belangrijk.”

Timersma is in het dagelijks leven technisch adviseur bij een afzuig- en filtertechniekbedrijf en laat zowel op de werkvloer als op het podium graag iets van zichzelf zien. “Muziek bindt, en dat gebruik ik soms in mijn werk, maar vooral ook tijdens de uitvoeringen van de Feanster Music Night.”

Ook deze vijfde editie van ons meezingevenement proberen we er iets bijzonders van te maken, zo nodigt de Feanster musicus het publiek. Hij heeft gemerkt dat de professionaliteit van de muziek alleen maar omhoog is gegaan door de komst van een musicmaster. “Het is best bijzonder dat je voor zo’n gereduceerd entree zo een top-optreden krijgt met veel talenten uit de omgeving.”

Scroll naar boven