Harrekieten zorgen voor feestelijke tint op Feanster Music Night

Waar feest is met muziek, daar zijn de Harrekieten. En dus is de Feanster blaaskapel ook dit jaar van de partij op de Feanster Music Night. “Een publiek dat massaal meezingt met onze nummers, dat is ons vorig jaar prima bevallen”, zo laten de bandleden weten en daarom komen ze ook maar wat graag naar de tweede editie van het meezingfestival op zaterdag 7 oktober.

Samen met klassieke instrumenten in De Flambou en muziektalent van onder meer Angeline Westra, Aan Poelstra en Wooden Moons hopen de Harrekieten er een sfeervolle en gezellige avond van te maken. “Met een enthousiast publiek gaat dat zeker lukken”, zo nodigen de muzikanten van de regionaal bekende muziekgroep aan.

De Feanster Music Night is een meezingfestival waarbij klassieke instrumenten en populaire muziek prima samengaan. Kaarten voor deze avond waarop het samen luisteren, zingen en swingen centraal staat, zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Pool Hifi aan De Dellen en bij Bakkerij Bart aan De Kolk in Surhuisterveen.In tegenstelling tot de eerste editie van de muziekavond zijn de toegangskaarten deze keer niet gratis. “We wilden vooral het licht en geluid meer professionaliseren”, legt de organisatie uit waar ze het geld aan wil besteden. “Bovendien willen we voorkomen dat mensen kaarten gaan inslaan omdat het toch niets kost.” De kaarten worden nu verkocht inclusief een consumptie en zijn vanwege het naprogramma beperkt verkrijgbaar.

Scroll naar boven