Wooden Moons hekkensluiter Feanster Music Night

De afterparty van de Feanster Music Night op zaterdag 7 oktober staat grotendeels in het teken van de Wooden Moons. Na het meezingen van en luisteren naar diverse muzieknummers in de Flambou in Surhuisterveen – waarvan de bandleden overigens ook enkele voor hun rekening zullen nemen – trakteert deze Feanster band haar publiek nog eens op een flinke dosis hits.

De jongens van Wooden Moons nemen hun publiek mee naar de jaren zestig en zeventig. Dit doen ze met een gevarieerd programma waarin ze de echte klassiekers maar ook de (onbekende) parels van Nederlandse bodem spelen. De Wooden Moons bestaan al vijf jaar en hebben ervaring met zowel de grote podia als kleinere café’s en hebben alles in huis om een gezellige avond te maken.

“We waren meteen enthousiast toen we werden gevraagd om mee te doen aan de Feanster Music Night”, laten de veelal stijlvol geklede heren weten. “Voor de mensen in en rondom Surhuisterveen een mooie kans om het regionale muziektalent te ontdekken.” Ook de overige artiesten van dit muziekfestijn zijn afkomstig uit de regio.

Samen met Angeline Westra, Aan Poelstra, Johan Timersma en vele andere muzikanten hopen Wooden Moons er op zaterdag 7 oktober een geweldig luister- en meezingfestival van te maken. Al deze artiesten hebben gemeen dat ze een passie voor muziek hebben en deze graag vanaf het Feanster podium delen met het publiek.

Scroll naar boven