Musicmaster Woudstra nu al tevreden over band Feanster Music Night

Al na een aantal repetities met de Feanster Music Night-band is Dries Woudstra uitermate tevreden over wat hij hoort. “Het klinkt allemaal prima en de bandleden zijn zeer enthousiast”, glimlacht Woudstra die dit jaar voor de derde maal de muzikale coördinatie van de Feanster Music Night voor zijn rekening neemt. Het muziekevenement staat gepland voor zaterdag 9 oktober in De Flambou.

Dries Woudstra is drie jaar geleden gevraagd om lijn in de repetities te brengen en daarin de leiding een beetje te nemen.

“Het voelde als een hele eer dat ik hiervoor werd gevraagd”, blikt hij terug. Stiekem heeft hij zich eerst wel afgevraagd of hij dit wel aandurfde. “Maar ze hebben me er doorheen gesleept, de muzikanten zijn allemaal enthousiast en er heerst veel humor in de groep.” Woudstra heeft zelf een kleine muziekstudio en speelt zelf zijn hele leven al onder meer gitaar, keyboard en accordeon.

Een deel van het programma is inmiddels vastgesteld en Dries Woudstra’s taak hierin is om de instrumenten en tonen op elkaar af te stemmen en in de gaten te houden hoe alles klinkt. Deze taak heeft hem inmiddels de titel ‘musicmaster’ opgeleverd. “We maken de Feanster Music Night met z’n allen en het wordt helemaal compleet doordat het publiek meedoet”, zo nodigt hij het publiek vast uit. “Het is een unieke kans om mee te zingen in een fantastische sfeer met artiesten uit de regio.”

1 gedachte over “Musicmaster Woudstra nu al tevreden over band Feanster Music Night”

  1. Wij zijn enorm blij met Dries. Hij steekt erg veel tijd in zijn opdracht en dat loont nu al. Verder een heel plezierig persoon om mee samen te werken. Chapeau Dries!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven