Aan Poelstra maakt mooi feestje van Feanster Music Night

Muzikale date Poelstra en Westra tijdens Feanster Music Night
“Dat wordt een mooi feestje”, concludeert Aan Poelstra enthousiast tijdens zijn eerste kennismaking met de organisatie van de Feanster Music Night. “Zingen is mijn passie en zingen op deze gevarieerde muziekavond, daar heb ik echt zin in.” Poelstra is na Angeline Westra de tweede artiest die is gevraagd voor het Feanster meezingfestival van zaterdag 7 oktober.

Aan Poelstra is zanger van de countryband Tenderfeet en van gospelband Embrace. Daarnaast treedt hij solo op met onder meer nummers van ElvisPresley, Tom Jones en Johnny Cash. “Dat zijn precies de artiesten die ook thuis horen op het festival in Surhuisterveen”, stelt hij vast na de eerste besprekingen, waarbij ook samen met Angeline al een zeer muzikale date werd gemaakt.
“Samen met Angeline ga ik een duet zingen”, vertelt Poelstra die al snel ontdekte dat zijn stemgeluid en dat van Angeline hierin perfect samen passen. Het lied dat ze gaan zingen heeft in de zeventiger jaren wekenlang in de top tien van de Nederlandse hitlijsten gestaan. Wat de titel van deze hit is, dat wil de organisatie nog niet verklappen.

“We zijn druk bezig om met diverse artiesten net als vorig jaar een heel gevarieerd en bijzonder programma in elkaar te smeden”, blikt voorzitter Jan Lammers vooruit. Aan Poelstra heeft er in ieder geval zin in. “Prachtig dat er zo’n muziekfestijn voor en door Feansters georganiseerd wordt”, vindt de Feanster zanger. “Samen met de andere artiesten maken we er een geweldige muziekavond van!”

Scroll naar boven