Angeline Westra kijkt uit naar optreden Feanster Music Night

Angeline Westra is de eerste artiest die is gecontracteerd voor de Feanster Music Night van zaterdag 7 oktober. Zingen is een grote passie voor de Feanster zangeres die zichzelf begeleidt op gitaar en daarnaast samen met haar partner Wieger Jelsma het duo Sequens vormt. “Ik hoefde niet lang na te denken toen ik werd gevraagd voor dit muziekfestijn”, zegt Angeline die er nu al naar uitkijkt om voor eigen publiek te gaan optreden.

“De eerste editie van de Feanster Music Night vond ik een prachtig initiatief”, aldus de enthousiaste zangeres. Westra is van plan om van de tweede editie opnieuw een super gezellige avond te maken samen met het publiek en de andere deelnemende muzikanten. Angeline wil in ieder geval tegen alle inwoners van Surhuisterveen die een beetje van muziek houden zeggen: net stinne, mar hinne!

De Feanster Music Night is een meezingfestival waarbij muziek van klassieke instrumenten zoals een kerkorgel samenvloeien met drum, gitaar en popmuziek. Samen luisteren, samen zingen en swingen blijkt daarbij ook nog eens een heel goede formule. Vorig jaar waren er zo’n zes artiesten en muzikanten die samen met het Popkoor een heerlijk muziekavond neerzetten.

“Dit jaar proberen we er met hetzelfde concept maar met heel andere artiesten opnieuw een fantastisch festijn van te maken”, blikt voorzitter Jan Lammers van de organisatie vooruit op de avond in De Flambou en De Lantearne in Surhuisterveen. “We zijn nog druk bezig met het maken van afspraken, maar we weten nu al dat er heel bijzondere muzikale combinaties gemaakt gaan worden.”

Scroll naar boven