De Feanster Music Night is een meezingfestival waarbij klassieke instrumenten en populaire muziek prima samengaan. De formule van samen luisteren, samen zingen en swingen staat hierbij centraal. Het muziek-evenement is in 2016 voor het eerst georganiseerd door een aantal Feanster muziekliefhebbers en biedt muzikanten en artiesten uit eigen dorp een podium.

Jan Lammers (voorzitter)
André Postma (organisatie algemeen)
Dick Kooy (PR, presentatie, algemeen)
Pietie van der Meer (secretaris)
Klaziena Vos (penningmeester)

Johan Timersma (muziek)
Gerard Atsma ( regie, techniek)
Oebele Visser (muziek)
Dries Woudstra (musicmaster)

Bankrekeningnummer
NL91 RABO 0328 7404 38
Neem voor meer informatie
contact op via de mail.

Om de slogan ‘Surhuisterveen, zo gezellig is er maar één’ kracht bij te zetten organiseren wij al vele jaren een uniek muziekevenement waarbij het publiek actief mee kan doen: de Feanster Music Night.

De teksten van de veelal bekende songs lopen mee op een beamerscherm waardoor het publiek mee kan zingen. Verder is dit concert uniek doordat hedendaagse popmuziek voor een gedeelte wordt begeleid op een kerkorgel in combinatie met ons eigen Feanster Music-Band. Diverse solo-artiesten uit de regio verlenen hun medewerking.

Na het hoofdprogramma in De Flambou is er een afterparty in het naastgelegen zalencentrum De Lantearne waar ook de mogelijkheid is om een hapje en een drankje te nemen. Om het geheel een zeer laagdrempelig karakter te geven – toegangskaart € 5,- inclusief 1 consumptie – zijn we afhankelijk van sponsors en bijdragen.

Officieel
Penningmeester Gerard Atsma, voorzitter Jan Lammers en secretaris Johan Timersma zitten op woensdag 28 februari 2018 op kantoor bij notaris Margreet Mook voor de ondertekening van de akte. De organisatie gaat sindsdien verder als stichting Feanster Music Night. De stichting staat bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 71039007.

Scroll naar boven