Jan Lammers is blij dat Feanster Music Night weer door kan gaan

Hij is uitermate tevreden over de gang van zaken in de voorbereiding op de vijfde editie van de Feanster Music Night. Voorzitter Jan Lammers neemt regelmatig een kijkje bij de repetities en ziet de vorderingen die de muzikanten maken duidelijk. Dat ziet hij ook een beetje als een van zijn taken: in de gaten houden of alles een beetje vlot verloopt.

De verbinding tussen bestuursleden en muzikanten is erg belangrijk, weet Lammers. Muziek is daarbij een van de belangrijkste factoren. In het dagelijks leven handelt hij onder meer in bruin- en witgoed en in z’n vrije tijd staat Jan Lammers ook zelf nog weleens op het podium als zanger. Ook aan de Feanster Music Night heeft hij in voorgaande edities de nodige muzikale bijdragen geleverd.

Naast het leiden van de zaken als voorzitter is de belangrijkste taak van Jan Lammers tijdens het muziekevenement op zaterdag 9 oktober het presenteren van het programma. Na een jaar van afwezigheid door corona is hij blij dat het festival dit jaar door de invoering van het coronatoegangsbewijs weer doorgang kan vinden.

Zonder dit bewijs hadden we ons aan de anderhalve-meter-regel moeten houden en dat komt de sfeer van ons meezing- en -swingfestijn niet ten goede, aldus Lammers. Hij nodigt iedere muziekliefhebber uit op om op zaterdag 9 oktober naar de Feanster Music Night te komen. “Efkes in jûntsje der út, efkes alle soargen oan’e kant en op in ienfâldige manier allinnich mar genietsje fan’e muzyk.”

Scroll naar boven