Kaartverkoop vijfde editie Feanster Music Night van start

De kaartverkoop voor de Feanster Music Night is op donderdag 16 september van start gegaan. De vijfde editie van dit meezingfestival dat grotendeels begeleid wordt door de onvolprezen FMN-band, vindt plaats op zaterdag 9 oktober in De Flambou in Surhuisterveen.

Lokale artiesten als Jayden, Roel Snip en Aan Poelstra verlenen hun medewerking aan deze lustrumeditie waarin ook teruggekeken wordt op de voorgaande festivals. Ook Angeline Westra, Marjo, Sije en De Harrekieten zijn aanwezig en bij de afterparty is het Far Beyond die de muziek verzorgt. Samen met de nieuwe nummers die gespeeld worden, biedt dit een gevarieerd programma.

Naast een toegangskaart dient de bezoeker een coronatoegangsbewijs te tonen om binnen te komen. Omdat samen luisteren, zingen en swingen bij de Feanster Music Night centraal staat, heeft de organisatie er voor gekozen om voor deze regel te kiezen, waardoor de anderhalve meter regel niet gehandhaafd hoeft te worden.

Zowel de organisatie, de artiesten als de de bandleden hebben na een jaar van afwezigheid zin in de muziekavond. Kaarten voor het Feanster venement waarbij klassieke instrumenten en populaire muziek prima samengaan zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij EP Pool, Albert Heijn en Bakkerij Bart Surhuisterveen.

2 gedachten over “Kaartverkoop vijfde editie Feanster Music Night van start”

    1. Kaarten zijn zolang de voorraad strekt in de voorverkoop verkrijgbaar bij Albert Heijn, Bakker Bart, EP Pool en bij De Lantearne.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven