Achtste editie meezingfestival wordt groot muziekfeest

“De kop is er af!” De bemanning van het vlaggenschip van de Feanster Music Night staat alweer te popelen om van wal te gaan. De pauzeperiode na de zevende editie heeft lang genoeg geduurd, de eerste brainstormsessie over de invulling van het muziekprogramma heeft inmiddels plaatsgevonden. Diverse stevige nummers zijn al besproken, de achtste editie van het meezingfestival is in de maak.

“Ook hebben we een mooi lijstje met artiesten op ons verlanglijstje staan”, is voorlopig het enigste dat musicmaster Dries Woudstra kwijt wil over de invulling hiervan. “Enkele artiesten zijn zelfs al gecontracteerd.” Ook de Feanster Music Night-band staat weer te trappelen om mee te doen en tevens zijn de blazers weer van de partij.

“Onze vaste muzikanten zijn weer uitermate enthousiast”, laat podiumbeheerder Gerard Atsma weten. “Ze hebben er allemaal weer zin in, het wordt weer één groot feest.” Alle muzikale kriebels werken weer bij de organisatie voor het muziekfestival op zaterdag 5 oktober en een enkeling loopt zelfs met een notitieblokje in de broekzak om spontane ideeën meteen te noteren.

Op websites met videoclips zoekt het muziekteam naar geschikte nummers voor de Feanster Music Night. “We kunnen nog wel een lekker temponummertje gebruiken”, zo beoordeelt de musicmaster het raamwerk dat er nu staat. Bezoekers kunnen zelf ook suggesties doen via de website. “Alle goede ideeën zijn welkom.”

Scroll naar boven