Artiesten en muzieklijst Feanster Music Night gereed

Met nog bijna een half jaar voor de boeg zijn voor de Feanster Music Night inmiddels zowel de setlist als de artiestenlijst gereed. “Hiermee willen we op tijd zijn zodat we binnenkort gestructureerd aan de slag kunnen met de eerste repetities”, legt musicmaster Dries Woudstra uit. “Nu weet iedereen waar hij of zij alvast mee aan de slag kan en kunnen we allemaal onze tijd optimaal benutten.”

Als eerste stap heeft het team diverse artiesten gevraagd uit de omgeving of deze mee willen doen en hun agenda vrij is op zaterdag 1 oktober. Geheel los daarvan is een muziekprogramma opgesteld dat past bij het publiek van het Feanster meezing evenement. “We hebben zoveel mogelijk een balans proberen te maken tussen up- en downtempo en luister- en meezingliedjes”, aldus Woudstra.

Evenals bij de vorige editie verwacht de musicmaster geen problemen bij het afstemmen van liederen en artiesten op elkaar. “We beginnen straks met finetunen, dat is geweldig mooi werk!” Welke artiesten of liederen gedurende de zesde editie van de Feanster Music Night optreden en te horen zijn, wil de musicmaster nog niet verklappen. “Dat blijft nog even een verrassing, maar reken maar dat het weer bijzonder wordt.”

Scroll naar boven