Enthousiast meezingend publiek maakt Feanster Music Night compleet

“Wow, dit is bijna niet van het origineel te onderscheiden!” Enkele muzikanten staan tijdens een repetitie te kijken en luisteren naar het duet dat Aan Poelstra samen zingt met Angeline Westra. De show van de Feanster Music Night begint steeds meer vorm te krijgen en daarbij levert het al maar groeiende enthousiasme van de artiesten ook nog eens een spectaculair geheel op.

Aan en Angeline coveren een swingend popnummer dat ooit hoog in de hitlijsten heeft gestaan. Naast deze Feanster zanger en zangeres laten ook Wooden Moons, Johan & Atje Timersma en de Harrekieten hun muzikale talenten horen. “Het wordt een gevarieerd programma met pop-, rockmuziek en blues tot hoempa-pa, en dit zelfs af en toe voorzien van kerkorgel”, is het enige dat initiator Johan Timersma wil verklappen over de avond van zaterdag 7 oktober.

“Ons programma ligt vast, wij zijn er klaar voor”, nodigt Timersma de toeschouwers om naar zalencentrum De Lantearne te komen om mee te doen. Het publiek krijgt van de gezongen nummers de teksten te zien op een beamerscherm zodat ze volop mee kunnen zingen. Het naprogramma van de Feanster Music Night wordt vooral verzorgd door de plaatselijke tribute band Woodens Moons.

“Als het publiek volop meedoet, gaat het dak ervan af”, durft voorzitter Jan Lammers te voorspellen. Kaarten voor dit meezingfestival waarop het samen luisteren, zingen en swingen centraal staan, zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Pool Hifi aan De Dellen en bij Bakkerij Bart aan De Kolk in Surhuisterveen en indien voorradig ook aan de zaal.

Scroll naar boven