Fantastisch gevarieerd programma Feanster Music Night

“Pikefel..!” Korte filmpjes van repetitie avonden met begeleidende commentaren worden onderling verstuurd. Muzikanten en artiesten van de Feanster Music Night zijn al weer enkele weken muziek op elkaar aan het afstemmen en dit klinkt zienderogen beter. De groep kijkt steeds meer uit naar de uitvoering van dit alles op zaterdag 7 oktober. Dan is de zevende editie van het Feanster meezing evenement in De Flambou in Surhuisterveen.

“Het klinkt allemaal steeds beter”, oordeelt musicmaster Dries Woudstra, die toch telkens nog wel iets heeft dat ’ie wil verbeteren. “Bij de uitvoering moet het weer helemaal top zijn.” Naast de muzikale invulling is dit jaar meer aandacht besteed aan de aankleding van het podium. Het team Feanster Music Night is aangevuld met twee dames, zodat de bestaande groep zich volledig kan richten op de muziek.

“It wurdt wer in fantastysk fariearre programma dat wy biede”, zo vat het team unaniem de avond samen welke diverse verrassende elementen bevat. “Ik hie noch nea Nederlansk song”, glimlacht Fokko Jan van de Ploeg die onder meer samen met Nederpop zanger Bertus Sipma een medley gaat zingen. “Dêrneist hie Bertus noch net earder mei in live band spile.” Bovendien is er ook weer een ‘special guest.’

Na het hoofdprogramma gaan artiesten door met de afterparty in De Lantearne. Ze krijgen daarbij assistentie van onder meer DJ Repke die gegarandeerd voor gezelligheid zorgt, Sije en de Shiners, welke ook voorafgaand aan de muziekavond van zich laten horen. Kaarten voor slechts €5,- zijn verkrijgbaar bij Bakker Bart, Albert Heijen en EP Pool.

Scroll naar boven