Notaristeam Mook verrast met presentje

Alleen al het terugkijken van de foto’s leverde een verrassend moment op. De mannen van de Feanster Music Night kwamen de dag voor sinterklaasavond even langs op het kantoor van Mook de Notaris om een cadeautje te bezorgen. Nieuwsgierig en glunderend pakten de dames – die tijdens de derde editie van het muziekevenement een flitsoptreden hebben verzorgd – het pakje uit.

“Wow, geweldig!”, zo luiden de lovende woorden over de fotocollage die ze uit het pakpapier halen en meteen bewonderen. “We waren toch best in vorm hè.” Dat vond ook het publiek van de Feanster Music Night en vooral voor de spontaniteit, het verrassingselement en de prettige samenwerking wil de organisatie het notaristeam bedanken.

“Samen met ons publiek waren wij erg gecharmeerd door het verrassingselement dat jullie verzorgden”, zo sprak Dick Kooy namens de muziekorganisatie bij de overhandiging. “Hiervoor willen we jullie extra danken en stiekem hopen we dat er ook voor de vierde editie van de Feanster Music Night weer een leuk en spontaan idee ontstaat.”

Na een evaluerende bijeenkomst waarbij opnieuw enkele puntjes zijn scherpgesteld, is alweer begonnen met de voorbereiding voor de vierde editie van het meezingevenement op zaterdag 5 oktober 2019. Artiestennamen zijn alweer genoemd, muzieknummers passeerden alweer de revue en ook werd gesproken over een ‘mystery guest’ die dit jaar met een optreden van notaristeam Mook als Village People insloeg als een bom. 

Het optreden Y.M.C.A. gebracht als Village People sloeg in als een bom.
Scroll naar boven