André Postma heeft wel weer zin in een feestje zoals Feanster Music Night

Hij kijkt reikhalzend uit naar de Feanster Music Night. Voor beheerder André Postma van zalencentrum De Lantearne en De Flambou staan er al vanaf het begin van de coronaperiode geen evenementen meer op de agenda. De vijfde editie van het muziekevenement is een van de eerste live evenementen die straks weer doorgang kunnen vinden in De Flambou en De Lantearne.

Postma maakt al vanaf het begin van de Feanster Music Night deel uit van de organisatie en draagt onder meer zorg voor faciliteren van zowel de vergaderingen van het team, de repetities als de uitvoering van het festijn op zaterdag 9 oktober. “Na zo’n anderhalf jaar zonder activiteiten in De Lantearne heb ik wel weer eens zin in een feestje”, zo blikt hij vooruit.

Door de diverse maatregelen en strenge regelgeving rondom COVID-19 was het lange tijd niet toegestaan om met meerdere personen in één ruimte te zijn. André Postma heeft deze periode niet stilgezeten. “Een renovatie van de Fleckeseal, de hal, diverse vergaderruimten en de entree stonden al op de planning, maar zijn door corona eerder uitgevoerd”, vertelt Postma. “De Lantearne staat er nu weer pico bello bij.”

“De vier edities van de Feanster Music Night die we tot nu toe hebben gehad zijn altijd geweldig mooie avonden geweest met een gezellige sfeer”, zo is de ervaring van de beheerder die ook dit jaar graag gastheer is. Als beheerder heeft hij het meest te maken met de reglementen rondom corona welke bijna per dag veranderen. “Het is dan ook best nog een beetje spannend hoe alles er uitziet op zaterdag 9 oktober. Wij maken er het beste van!”

Scroll naar boven