Atje Timersma maakt vanavond debuut in Feanster Music Night

Een generale repetitie waarin niet alles vlekkeloos verloopt, dat belooft meestal veel goeds voor de uiteindelijke uitvoering. Artiesten en organisatie van de tweede Feanster Music Night hebben gisteravond dan ook een toast uitgebracht na de laatste oefeningen voor het gevarieerde muziekprogramma dat vanavond wordt uitgevoerd.

“It giet oan!”, glundert een best wel trotste initiator Johan Timersma die in gedachten tijdens de sfeervolle repetitie-avond even terugging naar de geweldige uitvoering van vorig jaar. “Ook vanavond verwachten we een volle zaal.” Ruim driekwart van de kaarten is inmiddels verkocht en tijdens de repetitie werden telefonisch alsmaar kaarten besteld.

Naast onder meer Aan Poelstra, Angeline Westra en Woodens Moons staat ook Atje Timersma vanavond op de bühne in De Flambou. De 21-jarige dochter van Johan maakt hier haar debuut. “Het zingen is wat begonnen samen met pa”, legt deze jongedame het begin van haar mogelijke zang carrière uit. Echt ambitie om echt zangeres te worden heeft ze niet, maar “je weet maar nooit.”“Ik vind het echt geweldig dat ik in Surhuisterveen voor een volle zaal mag zingen”, vertelt de toch wel ietwat zenuwachtige Atje, maar ze heeft zin in de avond. Kaarten voor het meezingfestival dat om acht uur begint zijn nog beperkt verkrijgbaar bij Bakker Bart en Pool Hifi. De zaal is om half acht open en tijdens het voorprogramma kan al mee worden gezongen met diverse clips.

Scroll naar boven