Datum zesde editie Feanster Music Night vastgelegd

De zesde editie van de Feanster Music Night zal plaatsvinden op zaterdag 1 oktober 2022. De organisatie van het meezingfestival in Surhuisterveen heeft de vorige editie geëvalueerd en vooral de lovende reacties vanuit het publiek sporen daarbij aan tot een vervolg. “Er is veel meegezongen en zelfs in polonaise meegedaan”, blikt musicmaster Dries Woudstra uiterst ingenomen terug op 9 oktober. “Het publiek was royaal tevreden over ons muziekprogramma.”


“Het programma zat mooi in elkaar, er was voor elk wat wils, we kregen lovende reactie”, aldus Johan Timersma al is hij het tijdens de evaluatie wel met Woudstra eens dat er tijdens het concert af en toe weleens wat dingen anders liepen dan bij de repetities. Het publiek heeft van deze kritische puntjes weinig gemerkt en vooral volop genoten.

Van het wijzigen van de datum heeft de Feanster Music Night weinig hinder gehad: “Met een leuke pr-actie zijn we mooi tussen deze twee zaterdagen door gefietst.” De mannen zijn unaniem tevreden over de prestaties van alle deelnemers zien er nu alweer naar uit om volgend jaar hun beste beentje voor te zetten of zelfs de lat toch nog weer iets hoger te leggen. “Er bruisen alweer vele ideeën.”

Voor nu is er even rust. Begin volgend jaar komt de groep weer bij elkaar en dan gaan ze weer vol enthousiasme aan de slag met de zesde editie. “We gaan eerst op zoek naar nieuwe artiestennamen”, zo weet het organisatieteam. “Zangers en zangeressen die ons publiek kunnen laten genieten, hebben wij een prachtig podium te bieden.”

Scroll naar boven