Zanger Feanster Music Night breekt door bij muzikale show RTL4

De Feanster country- en gospelzanger Aan Poelstra heeft onlangs opgetreden in het RTL4-programma I can see your Voice. De opname was vrijdagavond te zien op televisie. Met het nummer ‘In the Ghetto’ liet hij als ‘de Matroos’ zijn diepe, warme en donkere stem horen aan de jury.

Door het insturen van enkele opnamen van de Feanster Music Night van oktober 2020, werd interesse voor Poelstra’s talenten gewekt in Hilversum. Voordat de 51-jarige zanger het in de gaten had, werd hij op auditie gevraagd voor de muzikale spelshow.

Aan Poelstra bracht op de meest recente editie van de Feanster Music Night onder meer Sweet Caroline, Proud Mary en the Sound of Silence ten gehore. Vooral het laatst genoemde lied trok een zware wissel op zijn stembanden. “Dit nummer begint bijzonder laag, stijgt langzaam aan en hoge tonen zijn beslist niet mijn specialiteit”, blikt hij terug op de periode dat hij ook nog een schorre keel had.

“Ik kan weer een punt van mijn bucketlist af strepen”, stelt Poelstra vast na zijn deelname aan I can see your Voice. “Ik heb altijd nog graag een keer op willen treden voor een miljoen mensen.” Wat dit optreden hem gaat opleveren, daar heeft hij geen idee van. Voorlopig richt hij zich in alle rust op een tour langs zeven campings in Zweden waar hij komende zomer langs trekt.

Scroll naar boven