Far Beyond geïnspireerd aan de slag op Feanster Music Night

Eigenlijk is lekker muziek maken de bindende factor in Far Beyond. Optreden doet de muziekgroep met als thuishaven Opende zo goed als niet en de bijdrage aan de Feanster Music Night op zaterdag 5 oktober is dan ook meteen een hoogtepunt. De zeskoppige coverband maakt dan niet alleen deel uit van het hoofdprogramma, ook zullen ze tijdens de afterparty op de bühne staan.

Al geruime tijd is de Feanster Music Night bezig om het muziekprogramma voor de vierde editie van het muziekevenement in Surhuisterveen samen te stellen. “Dêrsykje wy dan de bêst passende artysten by”, legt Johan Timersma uit die vanaf het begin bij de organisatie betrokken is. “Dat befalt úsprima, sa hâlde wy de toutsjes kwa sfear en fariaasje hielendal yn ‘e hân..”

Far Beyond is een van de bands waar de Feanster Music Night een bezoekje heeft gebracht. “It repertoire fan dizze groep past krekt yn ús programma”, oordeelt Oebele Visser. De muziekgroep uit Opende die vorig jaar haar zilveren jubileum vierde, heeft in het verleden drie eigen albums uitgebracht, maar opereert de laatste jaren vooral als coverband. 

“Wy fine it geweldich om op te spyljentidens de Feanster Music Night”, glundert Sipko Postma van Far Beyond die meldt dat de band zeer geïnspireerd is door de uitnodiging. Naast de nummers die ze laten horen in het hoofdprogramma, zijn ze de rest van de avond live aanwezig tijdens de afterparty. “Wy hawwe der sin oan.”

Scroll naar boven