Feanster Music Night week later door profronde

(In een persconferentie maakte Feanster Music Night bekend dat de datum van het muziekevenement wordt gewijzigd.)


De geplande datum om de Feanster Music Night op zaterdag 2 oktober te houden is een week opgeschoven. Vlak na het bekend maken van de datum van het muziekfestijn, maakte het wielercomité Surhuisterveen bekend op deze zaterdag de profronde – welke veelal in juli wordt gereden – te houden. “Al snel hebben we toen besloten dat deze twee evenementen niet samen gehouden konden worden”, aldus voorzitter Jan Lammers van Feanster Music Night.

De locatie waarin de Feanster Music Night wordt gehouden, ligt binnen het parkoers van de profronde en bovendien verwacht het publiek na de profronde een ander festijn dan een meezingavond. “We zijn in spoedberaad bijeengekomen en hebben het besluit genomen om de Feanster Music Night te verschuiven naar zaterdag 9 oktober.”

“Het is logisch dat iedere organisatie staat te trappelen om evenementen te gaan organiseren nu de regels rondom corona versoepelt worden”, beseft Lammers. “Dat kan ertoe leiden dat data met elkaar in conflict komen.” De Feanster Music Night heeft de meeste artiesten opnieuw gecontracteerd, er wordt nog volop gewerkt om de juiste man op de juiste plek te krijgen.

“Dit gaat zeker lukken”, aldus musicmaster Dries Woudstra die het muziekprogramma in grote lijnen alweer heeft ingevuld. “We gaan roeien met de riemen die we hebben en gaan daarvoor met alle hens aan dek!” Of de Feanster Music Night op zaterdag 9 oktober uiteindelijk ook doorgaat, hangt voornamelijk af van de ontwikkelingen en regelgeving rondom corona.

Scroll naar boven