Moai Surhústerfean opwarmertje Feanster Music Night

Al een hele poos staat ’ie de pronken op de setlist van de Feanster Music Night, hier en daar is het nummer al ten gehore gebracht. Tijdens de zesde editie van het muziekevenement in De Flambou op zaterdag 1 oktober wordt het nummer in vol ornaat gespeeld. Nu ook de clip gereed is, vindt de organisatie het tijd om Moai Surhústerfean bij het publiek te introduceren.

“Dan kin de minsken alfêst wat yn de stimming komme”, oppert musicmaster Dries Woudstra. “En fansels kin se ek wat oefenje om mei te sjongen.” Hoe de rest van het repertoire voor het evenement met hedendaagse popmuziek begeleid op onder meer kerkorgel, keyboard in combinatie met slagwerk, gitaar en koperinstrumenten er uit zal zien, wil Woudstra nog niet prijsgeven.

Wel vertelt hij dat de muzikale broers Pieter en Michel gewapend met hun gitaren op het podium zullen vlammen. Dit duo uit Eastermar en Rottevalle wordt afgewisseld door zangeres Gea Stienstra uit Opende die onder meer samen gaat zingen met eveneens uit Opende afkomstige Peter van Dekken.

De in Surhuisterveen geboren en getogen solist Adri de Boer laat zich eveneens door de Feanster Music Night-band voeren door een zeer gevarieerd repertoire van muziekhits en uiteraard zijn de Harrekieten weer van de partij om het programma met een feestelijke sfeer te omlijsten

Naast de genoemde artiesten staan de stijlvol geklede heren van Wooden Moons voor de afterparty op het programma. “Net als voorgaande edities trakteren we ons muziek liefhebbende publiek weer op een muzikale taart met vele kersen”, blikt voorzitter Jan Lammers vooruit. Kaarten voor het evenement om samen te luisteren, zingen en te swingen zijn verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen.

Scroll naar boven