Voorverkoop Feanster Music Night boven verwachting

“We zijn uitermate tevreden over de start van de voorverkoop”, blikt voorzitter Jan Lammers terug op vanavond. Samen met Dries Woudstra en Gerard Atsma zat hij vanavond in de hal van De Lantearne om de eerste kaarten van de Feanster Music Night te verkopen. “Het loopt de hele avond mooi door met liefhebbers de zesde editie van ons muziekevenement.”

“De mensen hebben weer zin in een avond boordevol muziek”, bevestigt Atsma. De meeste bezoekers komen meteen een bundeltje kaarten halen, velen maken ook even een praatje. Over de inhoud van de avond en de artiesten wil musicmaster Dries Woudstra pas volgende week wat bekend maken. “We houden het zo lang mogelijk als verrassing.”

De drie organisatoren die bij de voorverkoop waren hadden zo’n voorverkoop vooreerst niet verwacht. “Dit was echt boven verwachting.” In de loop van volgende week begint ook de voorverkoop op de bekende adressen. “De Feanster Music Night is altijd een geweldige belevenis geweest voor liefhebbers van muziek. We maken er ook dit jaar een superevenement van!”

Scroll naar boven