Feestelijk editie Feanster Music Night uitgesteld door beperkingen

De Feanster Music Night die stond gepland voor zaterdag 10 oktober 2020 gaat niet door. Dit heeft de organisatie deze week besloten doordat de hoofdingrediënten van dit muziekevenement – meezingen, inhaken en meedeinen – vanwege de maatregelen rondom corona op dat moment hoogstwaarschijnlijk nog zijn verboden.

“We zien het niet zitten een gezellige muziekavond te houden waarbij het publiek anderhalve meter van elkaar af moet zitten”, zo is geconcludeerd tijdens de laatste vergadering. “Daarnaast willen we in deze periode niet aankloppen bij onze sponsoren die het door beperkingen en onzekerheden op economisch gebied momenteel niet gemakkelijk hebben. 

“Het uitgestelde evenement zou de vijfde editie van de Feanster Music Night zijn en daarom hadden we extra feestelijk willen uitpakken”, verduidelijkt voorzitter Jan Lammers. “In de huidige situatie en de geldende regels, zien we dit alles somber in.” De organisatie ziet dan ook geen reden voor een feestje en het lijkt niet reëel om een zaal gevuld met publiek te krijgen.” 

Twee dagen voor de officiële lockdown medio maart was de laatste vergadering van de Feanster Music Night. De artiesten waren al grotendeels vastgelegd en ook het muziekprogramma was al in de productie. Besloten is om het evenement dit jaar over te slaan. Een voorlopig nieuwe datum is gepland op zaterdag 2 oktober 2021. “Dan gaan we weer voor een gezellige meezingavond.”

Scroll naar boven