Kelen smeren met Wooden Moons na Feanster Music Night

Van een vlot beginnummer in het hoofdprogramma tot aan de afterparty met sixties en seventies muziek van Wooden Moons biedt de Feanster Music Night net als de voorgaande edities een uiterst gevarieerd muziekprogramma. “Hjir hâlde de minsken fan”, zo heeft de organisatie aan de reacties van vorig jaar gemerkt. Ook dit jaar kijkt het publiek hier naar uit. “De kaartferkeap rint as in trein!”

Van schlagermuziek tot aan sirtaki en van meedein- tot rock en boogie-woogie, in rap tempo neemt de Feanster Music Night-band haar publiek mee door het hoofdprogramma samen met de zangers Pieter en Michiel, Gea Stienstra, Adri de Boer en Peter van Dekken. Uiteraard doen ook de Harrekieten mee met de kleurrijke potpourri en kan het publiek volop meezingen en meedeinen.

Tijdens de afterparty zijn het vooral de Wooden Moons die de toon gaan zetten. Deze tribute-band uit Surhuisterveen speelt vooral bekende hits uit de jaren zestig en zeventig. Diverse artiesten uit het hoofdprogramma zijn ook in het naprogramma in De Lantearne aanwezig. “Hier kunnen de schor gezongen kelen weer worden gesmeerd”, aldus de organisatie.

De Feanster Music Night is een muziekevenement op 1 oktober in De Flambou in Surhuisterveen waarin meegezongen kan worden met hedendaagse popmuziek begeleid op onder meer kerkorgel, de Feanster Music Night-band en diverse artiesten. Kaarten zijn nog tot zaterdagmiddag verkrijgbaar Bakker Bart, EP Pool en Albert Heijn in Surhuisterveen en aan de zaal. Het muziekspektakel begint om acht uur.

Scroll naar boven